Kaukokiidon asiakaslehti

Kuljetusyrittäjäksi kantapään kautta

Behzadin herätyskello soi aamuisin ennen viittä. Hän ulkoiluttaa koiran, syö aamiaisen ja kurvaa Turun terminaalin pihaan virkeänä kuuden jälkeen. Oma…


Gebwell Oy: ”Kaukokiito on osa asiakkaidemme palvelukokemusta”

Gebwellin pääkonttorin pihassa seisoo Kaukokiidon kärry. Se toimitetaan pihaan joka arkiaamu. Gebwellin tuotanto lastaa lähtevät tuotteet kärryyn päivän aikana, ja…


Tahmeat possun ribsit ja grillattua kaalia

”Heinäkuu on lomakuukausi Suomessa. Nyt jos koskaan on hyvä syy grillata säästä riippumatta. Ribsien teko on hyvä aloittaa jo edellisenä…


Kuljettajan ammatti kulkee verissä

Tänään Seppo ja Joni viettävät kuitenkin vapaapäivää. Kaksikko astelee terminaalin pihaan ”siviileissä”, mutta valokuviin vaihdetaan tutut työvaatteet. Sepon poika Joni…


Kesäkeitto – viha vai rakkaus?

”Kesäkeitto on itselleni yksi niistä annoksista, joita inhosin lapsena. Luulen syyn olevan sama kuin monilla muillakin: koulussa tarjottu pakastevihanneksista täysin…


Osallistu Kaukokiidon suureen kuvakilpailuun!

KILPAILUN ENSIMMÄINEN VAIHE ON PÄÄTTYNYT! Tutustu finaalikuviin ja äänestä suosikkiasi täällä. — Me tiedämme, että rakkaan kotimaamme todellisen kauneuden kokee…


Särkänniemi ulkoisti varastointipalvelut

Portilla meidät toivottaa tervetulleeksi 28 vuotta Särkänniemessä työskennellyt ylläpitopäällikkö Timo Mäkinen. Hän vastaa muun muassa Särkänniemen jätehuollosta, maa-alueista, puutarhasta ja…


Kaukokiidossa on kokemusta ja uutta virtaa osa 2

Sarjan toisessa osassa esittelemme Kuljetusliike Taipaleen laskuttajan Ville Räsäsen ja Kaukokiidon palveluneuvoja Seija Moision. Hyvin tehdyn työn jälki näkyy Vuoden…


Kaukokiidossa on kokemusta ja uutta virtaa osa 1

Esittelemme kaksiosaisessa sarjassa neljä kaukokiitolaista, joista kaksi on tehnyt pitkän ja ansiokkaan uran Kaukokiidon palveluksessa ja kaksi, joiden ura on…


Ahventa ja kevätvihanneksia leivinpaperissa

”Toukokuun reseptinä valmistin ahventa hyvin perinteiseen tyyliin: En Papillote on erinomainen tapa kypsentää kalaa, sillä näin valmistettuna kala kypsyy hellästi,…


Sivu 16 – Päivin öin