Kaukokiidon asiakaslehti

Jakoauton matkassa

Aamuseitsemältä Kaukokiidon Vantaan Voutilan terminaalissa käy kova kuhina. Terminaalityöntekijät huolehtivat siitä, että maakunnista illan ja yön aikana tulleet lähetykset löytyvät…


Talvipäivän maa-artisokkakeitto

Keittiömestari Eero Vottonen valmistautuu parhaillaan kokkien maailmanmestaruuskilpailun Bocuse d’Orin finaalin, joka pidetään Lyonissa 24.1.2017. Kaukokiito toivottaa Eerolle onnea ja menestystä…


Erilainen hevoskuljetus


Minne menet, logistiikka-ala? – ajatuksia logistiikka-alan tulevaisuudesta

Monet viisaat näkevät digitalisaation talouden vallankumouksena, joka muuttaa maailmaa yhtä paljon kuin höyrykone aikoinaan – muutos vain tapahtuu nyt paljon…


Jouluillan lohi

Mitä olisi kotimainen joulu ilman kalapöytää? Kokki Eero Vottonen kertoo, miten joulupöytään valmistetaan täydellinen lohi. ”Joulu on meidän kotona melko…


Kuljetusliike Taipale Oy – palo tehdä työtä

Ovella vastassa ovat Taipaleen hallituksen puheenjohtaja Kaija Taipale sekä henkilöstöpäällikkö Hanna Vainio, jotka kehottavat istumaan kahvipöytään. Kanelipullaa on haettu paikallisesta…


Huiskula Oy – ”luottamus on keskeinen osa yhteistyötä”

Turkulaisen Huiskula Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Rantanen kulkee tottuneesti kasvihuoneesta toiseen. Ilma on kostea ja kukkameri valtaisa – eikä ihme, sillä…


Perheen kesken: porsaankylkeä, selleriä ja omenaa

Kylmän ja hämärän keskellä sopii nauttia hyvästä seurasta. Illallinen on hyvä hetki istahtaa yhdessä alas isommallakin porukalla. Eero Vottonen kertoo, miten…


Palvelukeskuksen moniosaajat

Palvelukeskuksessa työskentelee 38 kuljetusalan ammattilaista, jotka tekevät töitä asiakaspalvelun, laskutuksen ja raportoinnin parissa. Tänään tutustumme asiakaspalvelupäällikkö Tuula Mäkiseen, analyytikko Matti…


Ajan kultaama Suomi vuonna 1973


Sivu 18 – Päivin öin