Hyväntekeväisyyspyöräily Pariisiin | Olli Intonen | 25.4.2019

Sponsorointi – perusta kaikelle toiminnalle

Ajatus blogin kirjoittamisesta Kaukokiidon Päivin öin- ja Team Rynkeby God Morgon Turku -sivustoille heräsi aikaisemmin syksyn ja talven spinningtreeneissä. Teemme yhdessä hyvää ja keräämme varoja syöpään sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä auttamiseksi Aamu Säätiön ja Sylva Ry:n kautta, ja haluan blogin avulla jakaa omia tuntemuksiani ja ajatuksiani matkan etenemisestä.

Sponsoroinnin merkitys koko Team Rynkeby God Morgonin toiminnalle on ensiarvoisen tärkeää, ja ilman sponsoreiden tukea toiminnan koko ajatus ja olemassaolo menettäisivät merkityksensä. Sponsorilahjoitukset menevät Suomessa aina suoraan ja lyhentämättöminä kahdelle taholle, Aamu Säätiölle ja Sylva Ry:lle. Näistä Aamu Säätiö keskittyy syövän hoitamiseen liittyviin tutkimushankkeisiin ja heidän toimenpiteillään on saavutettu hyviä tuloksia suomalaisten lasten ja nuorten auttamiseksi.

Sylva Ry puolestaan auttaa syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitä silloin, kun tällaiselle ulkopuoliselle avulle perheissä on tarvetta. Tarvetta esiintyy varmasti ja on hienoa, että mekin olemme tässä hankkeessa mukana. Tässä konkretisoituu niin hyvin se, miten voimme omalla tekemisellämme auttaa apua tarvitsevia.

Kun siis näet näitä keltaisia Team Rynkeby God Morgon -pyöräilijöitä liikenteessä, voit olla varma, että he ovat hyvän asian puolesta liikkeellä. Haluankin kiittää kaikkia yrityksiä ja tahoja, jotka sponsoroinnin tai muun tukemisen kanssa olette mukana meidän matkassa. Te olette tehneet hienon palveluksen ja voitte olla asiasta ylpeitä.

Harjoittelusta – miten päästään tavoitteeseen

Koko talvikauden treenit ja nyt keväällä aloitetut pyörälenkit tähtäävät ainoastaan yhteen tavoitteeseen, maaliin Pariisissa lauantaina 6.7.2019. Matkaa meille kertyy noin 1350 km ja tavoite on, että kaikki Turun joukkueemme 42 pyöräilijää sen myös saavuttaa.

Talvikaudella me harjoittelimme spinningpyöräilyä kaksi kertaa viikossa: torstaisin oli Elixian kahden tunnin treenit ja sunnuntaisin Sport Sirkan puolentoista tunnin treenit. Tämän lisäksi treenasimme lihaskuntoa perjantaisin Crossfit Eastin salilla.  Joka toisena lauantaina oli myös peruskestävyystreeniä Turun ympäristössä pitkien kävelylenkkien muodossa. Tässä kohdissa nostan hattua treeniemme vetäjille, jotka ovat jaksaneet ohjata meille näitä harjoituksia. Ohjaajien tsempillä treenikin on kulkenut paremmin. Iso kiitos heille!

Kevään ulkopyöräilyn tavoitteena on pyöräillä noin 2500 kilometriä ennen lähtöä Pariisiin 27.6.2019. Tämä tarkoittaa viikossa noin 200 kilometriä, mikä tässä vaiheessa vuotta vaatii ryhmältä  sitoutumista harjoituksiin. Treenit ovat alkaneet hienosti, ja on ollut hienoa todeta, että oma-aloitteisuutta on löytynyt ja eri ryhmiä kokoontuu epävirallisille lenkeille muinakin kuin ohjattuina päivinä. Tämä osoittaa hienosti sen, että asia on meille yhteinen!

Tiistain 16.4.2019 reitti kartalla