Ajankohtaista | Katarina Hellström-Peippo | 13.8.2021

Kaukoputki – enemmän kuin pelkkä tilauspalvelu

Kaukoputki-verkkopalvelussa teet kuljetustilauksen, seuraat lähetyksiä ja hallinnoit omia asiakastietojasi helposti ja kätevästi. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä käyttäjäksi ja saat käyttöösi Kaukoputken monipuoliset ominaisuudet.

Kaukoputki-verkkopalvelu on kätevä työkalu Kaukokiidon kuljetusten tilaajalle ja vastaanottajalle. Kaukoputkessa onnistuu kuljetustilauksen lisäksi myös saapuvien ja lähtevien kuljetusten seuraaminen, aikataulujen tarkastaminen, kuljetuksen hinnan laskeminen ja yrityksesi asiakastietojen hallinnoiminen. Vastaanottaja voi ilman rekisteröitymistäkin seurata yksittäisen kuljetuksen etenemistä ja tarkistaa kuljetusaikatauluja, mutta kuljetustilauksen tekeminen ja muut monipuoliset ominaisuudet avautuvat vasta rekisteröitymisen jälkeen.

Rekisteröityminen kannattaa

Rekisteröityneenä käyttäjänä saat käyttöösi lisää Kaukoputken ominaisuuksia: voit tehdä kuljetustilauksia, seurata lähetyksiä, tallentaa osoitteita osoitekirjaan ja hallinnoida asiakastietojasi. Myös vastaanottajan kannattaa rekisteröityä Kaukoputken käyttäjäksi, sillä rekisteröityneenä käyttäjänä voit seurata kaikkien lähetysten tilaa yhdessä näkymässä sen sijaan, että etsisit jokaisen lähetyksen erikseen.

Rekisteröityminen aktivoituu vuorokauden sisällä tai seuraavana arkipäivänä, sillä asiakaspalvelumme tarkistaa kaikki rekisteröitymisessä annetut tiedot. Rekisteröityminen kannattaa siis tehdä hyvissä ajoin, jotta saat kuljetustilauksen lähtemään ajoissa ja vastaanottajan laajan näkymän käyttöösi.

Miellyttävä käyttäjäkokemus

Kuljetustilausten tekeminen sujuu vaivattomasti Kaukoputkessa. Ongelmatilanteissa apunasi ovat lomakkeilta löytyvät infopallot, joissa on ohjeita ja termien selityksiä, sekä laaja käyttöohje, josta löydät ohjeen jokaiseen kuljetustilauksen vaiheeseen. Pdf-muotoinen käyttöohje on tänä syksynä vaihtumassa kätevään selainpohjaiseen ohjeeseen, joka vie käyttäjän automaattisesti oikeaan kohtaan. Myös Kaukoputken käyttötuki toimii tarvittaessa kuljetusasiakkaiden tukena Kaukoputken käytössä.

– Meille tärkeintä on positiivinen käyttäjäkokemus. Otamme mielellämme vastaan palautetta portaalistamme, jotta voimme kehittää palveluamme vastaamaan vielä paremmin asiakkaiden tarpeita, vinkataan Kaukoputken käyttötuesta.

Kaukoputki on maksuton ja helppokäyttöinen verkkopalvelu, jonka kautta tilausten tekeminen on kätevintä silloin, kun lähetysten määrä on päivätasolla laskettavissa kahden käden sormin ja suurin osa kuljetuksista on keskitetty Kaukokiidolle.

Rekisteröidy Kaukoputkeen tästä.
Kirjaudu Kaukoputkeen tästä.

Kaukoputken käyttötuki
010 510 1700
ma–pe 8.00–14.00
kaukoputkituki@kaukokiito.fi