Säännöt | | 15.6.2018

Kaukokiidon kesäkilpailu 2018

Säännöt ja ehdot

Kilpailun järjestäjä
Suomen Kaukokiito Oy

Kilpailuaika
15.6.–18.6.2018. Palkinnot arvotaan 18.6.2018 kello 14.

Kilpailuun osallistuminen
Kommentoi Suomen Kaukokiidon Facebookissa tai Instagramissa julkaistuun kilpailupäivitykseen, kenen kanssa sinä jakaisit Kaukokiidon taukopullarasian sisällön ja nauttisit kupposet kahvia ja osallistut kahden taukopullarasian ja kahden kahvipurkin arvontaan.

Palkinnot
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi (2 kpl) palkintoa, joista kumpikin sisältää Kaukokiidon taukopullarasian täynnä pullaa sekä Kaukokiidon kahvipurkin. Voittajia arvotaan kaksi, joista kumpikin saa yhden pulla- ja kahvirasian. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Palkintojen toimituksesta sovitaan erikseen voittajien kanssa. Palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittaa arvonnan järjestäjä.

Voitosta ilmoittaminen
Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti vastaamalla voittajien Facebook-kommenttiin tai yksityisviestillä Instagramissa. Mikäli voittaja ei viestin saatuaan ota yhteyttä kilpailun järjestäjään seitsemän (7) päivän sisällä voittajan julkaisemisesta, voidaan palkinto arpoa uudelleen toiselle henkilölle, ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

Vastuuvapaus
Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.