Säännöt | | 11.8.2023

Kaukokiidon heijastinarvonta 2023

Säännöt ja ehdot

Arvonnan järjestäjä
Suomen Kaukokiito Oy

Osallistumisaika ja -säännöt
11.-16.8.2023. Palkinto arvotaan ke 16.8.2023 klo 12. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä.

Arvontaan osallistuminen ja voittajan valinta
Arvontaan osallistuvat kaikki Suomen Kaukokiidon Facebook- ja/tai Instagram-tilillä arvontajulkaisuun kommentoineet henkilöt. Kaikkien arvontajulkaisua kommentoineiden kesken arvomme viisi voittajaa.

Palkinnot
Arvomme viisi voittajaa, joista jokaiselle toimitetaan 30 kpl Kaukokiito-heijastimia. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Sovimme palkinnon toimituksesta erikseen voittajien kanssa.

Voitosta ilmoittaminen
Ilmoitamme voitosta henkilökohtaisesti vastaamalla voittajan Facebook- tai Instagram-kommenttiin tai yksityisviestillä Instagramissa. Jos voittaja ei viestin saatuaan ota yhteyttä Suomen Kaukokiitoon viiden vuorokauden kuluessa yhteydenotosta, voimme arpoa palkinnon uudelleen, ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

Vastuuvapaus
Kilpailu ei ole Metan rahoittama, tukema tai ylläpitämä. Suomen Kaukokiito Oy vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Varo huijareita!
Valitettavasti verkossa tapahtuu erilaisia huijausyrityksiä. Korostamme, että Suomen Kaukokiito ei pyydä sinulta tili- tai luottokorttitietoja. Jos sinua lähestytään tällaisella pyynnöllä Suomen Kaukokiidon nimissä, ilmoitathan asiasta viipymättä meille.